• Fruitzuurpeeling:

         

        Prijs van 1 behandeling is € 77,-   (inclusief 20 minuten         

       gezichtsmassage)

       Prijs van 1 behandeling is € 62,-   (zonder gezichtsmassage)

 

  • Kuurbehandeling van 3 behandelingen of 1 behandeling als boost voor uw huid
  • Het is noodzakelijk om je gezicht na de behandeling 2 weken goed te beschermen met een zonnefactor minimaal factor 20!!!
  • (tijdens behandeling is het niet mogelijk om te epileren of harsen)Fruitzuurpeeling:Geschikt voor alle huidtypes.  • Anti age behandeling: Oppervlakkige rimpeltjes rondom de mond en de ogen worden minder. Huidverdikking neemt af en de huid ziet er frisser uit.
  • Vette huid: Bij een vette huid en een huid gevoelig voor acne worden comedonen en puistjes gereduceerd.
  • Ouderdomsvlekken: De ouderdomsvlekken worden lichter van kleur, vervagen en dus ziet de huid er beter uit.


De actieve werkstoffen zijn: melkzuur, glycolzuur, appelzuur, salicylzuur en druivenzuur.

COVID-19 Hygiene protocol:

 

Blijf thuis, en maak nieuwe afspraak!! Heeft u last van een van deze klachten, neusverkoudheid, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts vanaf 38 graden, of heeft een van uw huisgenoten deze klachten blijf dan thuis.

Meer info hierover vind u op contact bij  tabblad COVID - 19

 

 

In verband met het corona virus ben ik helaas genoodzaakt mijn salon eerst tot 20 mei te sluiten, dit met spijt in mijn hart. Maar onze gezondheid gaat voor alles. Ik hou mij aan de richtlijnen van het RIVM, en daardoor is het niet meer mogelijk om momenteel veilig te werken. We denken aan de gezondheid van u en mijzelf.

SUPER AANBIEDING CRYOLIPOLYSE

 

Nu 2 plaatsingen (is een zone bv. buik) voor € 98,- deze aktie zijn er momenteel 10 plekken  beschikbaar, dus vol = vol!!!

Blog:

Declare  Event in Apeldoorn.

Het merk Declare heeft weer tal van nieuwe produkten gelanceerd! Van heerlijke nachtcreme's tot een probiotiica gezichtslijn. 

Vraag in de salon voor meer informatie!

NIEUW CRYOLIPOLYSE

Vanaf oktober a.s. kunt u bij Salon GoodLookin' terecht voor een behandeling met de Body-Wizard van Medcos. De Body-Wizard is een cryolipolyse apparaat die plaatselijk de vetcellen bevriest. 

Wat dit allemaal inhoud kunt u lezen onder de tab bodywizard cryolipolyse.

Liposuctie zonder het mes en de naald!

Laatste Nieuws:

NIEUW:

 

Last van uw voeten? Likdoorns, kloven, eelt of ingroeiende teennagels? Of gewoon uw voeten heerlijk laten verwennen. Vanaf heden kunt u ook terecht voor een Pedicure behandeling.


Zie voor meer informatie onder Informatie.