BODY-WIZARD VAN MEDCOS CRYOLIPOLYSE

 

Nieuw, vanaf oktober 2018 in de salon, de bodywizard. Revolutionaire afslankmethode nu in Nederland

 

 Cryolipolyse is liposuctie zonder het mes en de naald!

 

 

STUNT AANBIEDING:

 

Nu 2 plaatsingen (is een zone bv. buik) voor € 98,- 

Normaal bent u hiervoor €275,- kwijt.      

 

Cosbeau slimming serum € 59.95

      

 

Bij afspraken die gemaakt worden voor de Body Wizard geldt bij verhindering graag 24 uur van te voren uw afspraak afzeggen. Anders ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

 

 

 

Wat is cryolipolyse nu precies?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en geen hersteltijd.

 

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de body wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden, over het algemeen is men tevreden na een kuur van 3 behandelingen. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 - 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar worden.

 

De Body Wizard van Medcos is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelende gebieden. En vetcellen die er niet meer zijn, kunnen ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen verdwenen zijn, komen ze niet meer terug. U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en ziet er beter uit.

.

De cryolipolyse behandeling is wetenschappelijk onderbouwd.

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryoliplyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare natuurlijk ogende vetreductie in de behandelende gebieden.

De wetenschappelijke technologie cryolipolyse vormt de basis van de Body Wizard. Het cryolipolyseproces wordt ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston, een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School.

Hun eerste onderzoeken, welke in november 2008 gepubliceerd zijn in het vaktijdschrift Lasers in Surgery and Medicine, toonde aan dat onderhuidse vetcellen van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel. Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt geïnduceerde apoptose genoemd.

 

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in begin erg koud aanvoelen. Maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten. Het behandelen van 1 zone duurt meestal 1 uur.

 

Waar gaat het vet naar toe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren) voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. De behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

 

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

Per sessie verliest u gemiddeld 20% vet.

 

Welke delen kunnen worden behandeld met de Body Wizard?

De Body Wizard wordt voornamelijk ingezet bij buik, billen, love handles,bovenbenen en armen.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Zolang er nog op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is een behandeling mogelijk, Over het algemeen is men mede door onze unieke Peltier Koeling na 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. 

Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 -12 weken. Afhankelijk van de leefstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbeurt per jaar geadviseerd.

 

Wat te doen na de behandeling?

De Body Wizard cryolipolyse behandeling is volledig non invasief, wat betekent dat direct alles weer kan worden gedaan.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

In de meest gevallen is het nagenoeg geschikt voor iedereen, zelfs voor de fanatieke sporters die het vet op bepaalde probleemzones niet wegkrijgen.

 

Eigenschappen van échte cryolipolyse 

Je heb cryolipolyse in diverse soorten en maten, maar bij échte cryolipolyse worden de vetcellen binnen 5 minuten gekoeld, met een temperatuur van -8 graden. Dit is noodzakelijk, anders worden de vetcellen niet geëlimineerd. Ook is het van belang dat de tussenliggende periode minimaal 10 - 12 weken is. Eerder een volgende behandeling starten heeft geen zin, want het heeft dan nog geen effect. Dus kijk uit wat u doet en kies voor kwaliteit en resultaat.

 

Cosbeau slimming serum:

 

Na de behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels massage in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is een speciaal ontwikkeld serum voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden, het serum kan tevens worden aangebracht op niet behandelde zones, en is dus geschikt voor het gehele lichaam.

 

Hibiscus esculentus extract: voor versteviging van de huid.

Spirulina:  verstevigd en herstructureerd de huid.

Cafeïne en carnitine: stimuleert de vetafbraak.

Soja: Remt de vorming van nieuwe adipocyten (dat zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte en de stevigheid en gladheid van de huid.

Citrus auranthium amara fruit extract: Hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid.

Hyaluronzuur: Vermindert rimpelvorming van de huid,

 

Het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de Body Wizard behandeling en verhoogt zichtbaar het resultaat!

Het serum kan ook zonder cryolipolyse gebruikt worden voor het gehele lichaam, geeft mooi glad en strak resultaat!

 

Privacy policy zie onder tab contact

Koninginlaan 25, 9934 EB Delfzijl, telefoon 0596-624426 of 06-48130410.

Vanaf 1 januari 2022 zijn we helaas genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren. Alle behandelingen worden verhoogd met 1 euro.

 

 

 

VANAF FEBRUARI 2022, IS DE KLANTENSTOP OPGEHEVEN. U KUNT WEER AFSPRAKEN MAKEN !

 

 

 

 

NIEUW: 

PDT LED Photodynamic Therapy Systeem. (collageenlamp)

Vanaf heden in een gezichtsbehandeling bij te boeken of als stand alone behandeling.

 

 

COVID-19 Hygiene protocol:

 

Blijf thuis, en maak nieuwe afspraak!! Heeft u last van een van deze klachten, neusverkoudheid, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts vanaf 38 graden, of heeft een van uw huisgenoten deze klachten blijf dan thuis.

Meer info hierover vind u op contact bij  tabblad COVID - 19

 

 

SUPER AANBIEDING CRYOLIPOLYSE

 

Nu 2 plaatsingen (is een zone bv. buik) voor € 98,- deze aktie zijn er momenteel 10 plekken  beschikbaar, dus vol = vol!!!

Blog:

Declare  Event in Apeldoorn.

Het merk Declare heeft weer tal van nieuwe produkten gelanceerd! Van heerlijke nachtcreme's tot een probiotiica gezichtslijn. 

Vraag in de salon voor meer informatie!

NIEUW CRYOLIPOLYSE

Vanaf oktober a.s. kunt u bij Salon GoodLookin' terecht voor een behandeling met de Body-Wizard van Medcos. De Body-Wizard is een cryolipolyse apparaat die plaatselijk de vetcellen bevriest. 

Wat dit allemaal inhoud kunt u lezen onder de tab bodywizard cryolipolyse.

Liposuctie zonder het mes en de naald!

Laatste Nieuws:

NIEUW:

 

Last van uw voeten? Likdoorns, kloven, eelt of ingroeiende teennagels? Of gewoon uw voeten heerlijk laten verwennen. Vanaf heden kunt u ook terecht voor een Pedicure behandeling.


Zie voor meer informatie onder Informatie.